missa inte facebook

du har väl inte missat facebook? en community där du kan hålla kontaken med vänner, lite som lunarstorm fast lika bra. Vi finns på facebook: Idrottsrådet - SLUG

Torsdag 17sept. 16:00 @ Anders Svensson vallen sparkas det utomhusfotboll
Fredag 18sept. 16:00-17:00 @ Katrinelundsgymnasiet sparkas det inomhusfotboll


Vi vill återigen tacka alla de ensamma och vilsna själar som slöt upp under innebandyn. Det blev en strålande tillställning där målvakterna fick svettas ordentligt. I ena målet hittade vi Sofia "the beast" Samuelsson som inledde otroligt starkt med ett par fina reflexräddningar som självaste Linnea Bergman hade blivit avundssjuk på. (Linnea Bergman är en av damlandslagets innebandymålvakter). Orken tröt dock för Sofia som fick göra ett byte. In i mål kom istället Micke Målvakt. Idrottsrådets källa på skatteverket har visat upp ett dokument som bevisar att Micke officielt har ansökt om att byta efternamn till Målvakt.

Hur som helst stod Micke Målvakt för ett par tokiga utrusningar som resulterade i några enstående räddningar. De flesta stelnade nog av skräck när Micke Målvakt kom farandes, men det var en man som måste få extra beröm den här dagen, Crazy Pete blev aldrig rädd, han sköt, passade och sköt som bara han kan. Succé för Crazy Pete och det ryktas redan om att Pixbo jagar den pådrivande snipern.

Det andra målet vaktades av Jesper "Fantomen" "Nakata" "Jerker" "Ordförande" Ny. Fantomen som vi här efter benämner honom var planens gigant och motsvarade de högt ställda förväntningarna med råge. De briljanta räddningarna avlöste varandra. Den allra svettigaste räddning stod Fantomen för när Daniel bröt in från kanten och sköt ett fruktat skott mot närmaste krysset, men fantomen lyckades vrida nyckelbenet ur led och slänga upp det för att avstyra skottet. Patrik Stekwall, reporter på plats, intervjuade fantomen som enligt egen utsago inte släppte in något mål under den 60minuter långa bataljen.

Med dessa insatser i åtanke är det kanske lite förundrande när priset till matchens lirare går till den hopprepshoppande tjejen i det vita laget. För en enastående kämpa insats, speciellt i pauserna var hon ett ivrigt energiknippe som aldrig verkade tröttna.

Tröstpriset går till alla nya och glada individer som dök upp under innebandyn. Vi som representerade styrelsen tycker att det var det roligaste innebandypasset sen urminnestider och hoppas på lika välbesökta aktiviteter i framtiden.

Närvarande styrelserepresentanter: Jesper Ny, Crazy Pete, Ludvig Carlsson, Sofia Samuelsson, Therese Ljungberg.

Vart var resten?



Kommentarer
Postat av: en go glad tjej

Tack själva, det var riktigt roligt!

2009-09-15 @ 14:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0