IR goes handboll

Igår var det handboll som stod på schemat, en sport som lockade många ivriga spelare. Klockan 16 drog vi igång på katrinelundsgymnasiet. Även fast vårt lag regerade (såklart!), så får jag nog utse Viktor till skyttekung. 












Nollningsstation

Vårterminen är igång och med den kommer nya studenter. Och när det kommer nya studenter så blir det nolling. Idrottsrådet ställde upp och hade hand om en station på den så kallade "Pedagogvandringen". Det blev ett väldigt kramkalas!


Först en liten introduktion. Jesper visar kalendern och bloggen och berättar vad vi gör.


Viktor och Peter visar hur man ska göra.


Dags för nollorna att försöka.






Kalender och turnering

Nu är terminen igång igen och så är även vi. Kalendern är uppdaterad med vad vi gör de kommande veckorna. Fotbollen ligger som vanligt på måndagar och fredagar, och pingisen har intagit sin plats på tisdagar igen. Dessutom har vi planerat in handboll och basket. Har du några önskemål om någon annan sport, hugg tag i någon av oss i styrelsen så ska vi försöka tillgodose dina önskemål.

Vi håller på att planera en turnering. men vet ännu inte vilken sport vi ska ha denna i. Undertecknad har frågat runt lite, men har hittills bara fått olika öskemål. Alltifrån Ultimate frisbee till friidrott har varit på tal, men jag ska söka vidare bland studenterna. Tyck gärna till här med!

RSS 2.0