Krävd uppdatering

Jag har fått påhoppningar om att skytteligan borde uppdateras oftare, och visst kan jag göra det. Kul att mitt lilla påhitt uppskattas. Trodde bara att den här bloggen skulle bli tråkig att läsa, om det bara är uppdateringar av skytteligan. Men i alla fall har det utvecklat sig som så efter gårdagens träning, att Jesper har fortsatt träffa målburen, vilket har gjort att han har gått upp i delad ledning nu med Ludde som visar på att det där med jämnhet är bra grejjer. En annan som går starkt framåt är Christian, som var den som gjorde flest mål igår. Jag har även efter gårdagens träning startat en ny liga, nämligen självmålsligan. I denna liga har just nu Viktor ledningen, men jag är beredd att ta upp kampen. Nog enda ligan jag skulle ha chans att vinna =). 

NamnAntal mål
Ludde10
Jesper10
Pär9
Karlberg8
Christian8
Mattias6
Peter6
Erik K5
Molle5
Viktor5
Björn4
Ellen3
Idun3
Sofia2
Magnus2
Hällås2
Therese1
Pontus1
Mackan1
John1
David1
Erik W1
Calle1
Simon1
Christoffer1
  
Självmålsligan
Viktor 1


Skytteligan uppdaterad

Tänkte ge er en liten uppdatering vad gäller skytteligan. I måndags var det främst vår forne ordförande och ryssen som visade framfötterna och lade in det ena skottet efter det andra i mål. I går däremot var det Jesper som var vassast på målfronten. Dock kan inte ens snygga bakåtklacksmål räknas som två. Ledsen, men det vore inte rättvist. 

Ställningen just nu:

Namn               Antal mål

Pär8
Karlberg8
Ludde7
Jesper7
Mattias6
Erik K5
Molle5
Christian4
Viktor4
Ellen3
Idun3
Peter3
Björn2
Sofia2
Magnus2
Therese1
Pontus1
Mackan1
John1
David1
Erik W1
Calle1
 
För klagomål och felanmälan krävs bildbevis alternativt en namnlista med minst 10 underskrifter av folk som närvarade vid det specifika tillfället.


Skytteliga

Årets stora skytteliga är igång! Idag sattes de första målen som räknas in här, och ledningen är just nu delad av Erik och Karlberg. Men det är många som flåsar dem i nacken och ännu är det långt kvar innan tävlingen är avgjord.

Dagens resultat:
Namn:            Antal Mål:
Erik5
Karlberg5
Molle4
Christian3
Björn2
Sofia1
Therese1
Magnus1
Pontus1
Jesper1
Viktor1
Mackan1
Idun1

    

Springa?

Jag och Sofia ska ut och kuta lite imorgon, torsdag. Vi startar vid fysiken gibraltargatan vid halv 5. Om det är någon som har lust att haka på är ni varmt välkomna.  // Therese 

Teaser

Förra årets kalender blev en total succé. Med sjukt deffade kroppar visar vi nu våra första bilder inför nästa kalender...









  

En ensam spelare talar ut...

Jaha, där fick man för att man inte läser bloggen varannan timme. Det förklarade varför jag ensam befann mig på Katrinelundsgymnasiet idag och undrade varför det inte var någon träning. Men som tur är deppade jag inte ihop för det. Jag hade bestämt mig för att träna så alltså skulle jag träna, med eller utan sällskap. Tur att man äger en dos självdisciplin och fantasi. Jag började alltså lite lätt med intervaller och styrketräning. Någon hade tejpat ett par linjer i salen som jag utnyttjade när jag efter detta byggde upp en hinderbana, vilken jag ägnade mig åt resten av timmen. med tidtagning på mobilen blev det en match mot klockan, vilket ökade motivationen. Men som sagt, det hade varit roligare med lite sällskap nästa gång...

Innebandy inställd!

Innebandyn idag är inställd på grund av att vi saknar ansvariga.

Tyvärr kan IR inte skicka mail om detta eftersom GU har tappat bort alla kontakter=) Detta arbetar vi självklart på att lösa ASAP!

RSS 2.0