SSM - Five-a-side

bussen är full och nästan alla har betalat. Det är bra!

Nu till något helt annat!

Idrottsrådet ska återigen ställa upp i SSM - Five-a-side (inomhusfotboll). Förra året slutade vi på en mycket hedersam andra plats. Ingen kan ta ifrån oss den bedriften, vi slet, krigade, svettades och blödde. Skador och drömmar om svärmor gjorde att vi inte kunde gå riktigt hela vägen. Rejält stukade efter gruppspelet lyckades vi kriga oss till finalen. Bland annat mötte vi hårt motstånd från ett Göteborgs lag, matchen blev så oviss att den fick avgöras på straffar. Nuvarande styrelsemedlemmar som lyckades väl på straffläggningen var Ludvig och Erik. Ludvig placerade iskallt sin straff i högra hörnet, men Erik var tvungen att ta till en riktigt lurig fint (snubbelfinten) för att sätta sin. Snubbelfinten är en fint som bara de allra bästa klarar av, att hålla balansen och koncentrationen på bollen samtidigt som du ska snubbla i löpsteget är att betrakta som något från den högre skolan.

Laget 2009:
Jesper Ny: (coach)
Erik Karlsson: (lagkapten)
Peter Abrahamsson:

Ludvig Carlsson: (kassör)
Adam Holters: (lagledare)

Peter Persson:
Peter fick förtroendet att delta under studentiaden 2009 och som han gjorde det. Målgivande passningar och mål kom som på löpande band från Peters känsliga fötter. Under hösten 2009 har Peter varit en frisk fläkt under styrelsemötena och kommit med infallsvinklar som ingen annan. Tar Peter bara med sig en gnutta av det engagemang han visat under höstterminen kommer han utan tvekan att vara en av nyckelfigurerna när det ska grävas guld på hisingen. Peters fotbollskunskaper är vidakänt på östgötaslätten och hans styrkor förutom engagemanget är tempramentet. Tempramentet var en av nyckelfaktorerna som tog honom hela vägen till ett korsförhör hos östgöta fotbollsförbund, efter en något märklig incident i div6.

Dennis Brodelis:
Niklas Ögren
:
: (heders deltagare efter åratal av slit)
Den enda personen som i skrivande stund inte är aktiv styrelsemedlem. Enligt vad TT erfar verkar Sami ha knipit en plats i styrelsen framöver. Hur det har gått till är ännu okänt, men enligt ryktesvägen är det hans täta band till Adam Holters som gör att han verkar bli invald i styrelsen. Sami vill för övrigt inte kommentera uppgifterna om den påstådda romansen med Adam Holters. I Tunisien har Sami gjort sig känd som en fysisk närkampsspelare som egentligen borde sysslat med brottning, men kärleken till bollen har Sami aldrig kunnat släppa. Det är något som han gång på gång visat i Katrinelund då han helt frivilligt tagit med sig bollväskan hem. En annan intressant detalj är det framgångsrika samspelet med Peter Abrahamsson som skördat stora framgångar i Katrinelund. Frågan är om samspelet kommer vara lika lyckosamt på 
Trackback
RSS 2.0